Hankinnat vauvalle – pitkä oppimäärä

2 kommenttia artikkeliin ”Hankinnat vauvalle – pitkä oppimäärä”

  1. Pieni oma kommentti nenän puhdistajista. Meidän pikku neiti sairasti vajaa 2 kk ikäisenä 2 flunssaa peräjälkeen, eli oltiin yhteensä 3 vk kipeinä (aika ennen koronaa). Tuolloin jouduin joka yö imemään nenää joka imetyksen/heräämisen yhteydessä. Me hankimme korvalääkäriystävämme suosituksesta nenä-fridan ja tätä voin kyllä ylistää. Helppo käyttää ja nopea homma yön pimeinä tunteina. Tuosta baby-vacista ei kokemusta, mutta olisi ollut aika homma käynnistää imuri joka kerta tuolloin yöllä…
    T: Petra

    Liked by 1 henkilö

    1. Toi on kyllä totta! Nyt jo kamala säätö kaivella imuria johtoineen ja säikäyttää joka kerta kolme kissaa, saati sitten jos sitä tarvitsisi tehdä yötä myöten ja useasti. Täytyypä pitää tämäkin mielessä, jos joskus tulee vastaava tilanne eteen 👍🏻

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s